Pure levenskunst

Verbeter de wereld, begin bij jezelf. Het lezen van boeken op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling hebben me hierbij geholpen. En sinds 2012 ben ik geïnspireerd geraakt door de thema's van de Mayakalender. Hierin bleek van alles samen te komen.

Deze kalender is sindsdien een jaarlijks navigatiesysteem voor mij geworden waarmee ik de inspiratie vind om van mijn leven een kunstwerk te maken. In deze kalender vind ik de tools voor pure levenskunst om gerichter te groeien en mezelf te ontwikkelen op het gebied van een stukje persoonlijke bewustwording in mijn leven.

  • Welke thema's zijn verbonden met mij?
  • Wat ligt binnen mijn handbereik en heb ik tot mijn beschikking?
  • Wat zijn mijn persoonlijke kernkwaliteiten?
  • Wat zijn mijn grootste valkuilen en uitdagingen?
  • Hoe kan ik groeien en ontwikkelen?

En zo zijn er nog veel meer vragen die ik tegenkom tijdens mijn levensreis waar tot nu toe niemand antwoord op heeft kunnen geven. Herken je dat?

Tomtom

De Mayakalender vergelijk ik soms met een tomtom die je de mogelijkheid geeft om het beste uit jezelf te halen en in contact te komen met je potentieel. Ben jij net als ik ook iemand die op zoek is naar antwoorden? Wil jij ook groeien en jezelf op persoonlijk gebied ontwikkelen? Neem dan een kijkje in mijn galerie bij de affirmatiekaarten. De boodschappen die op deze kaarten staan vormen de kern van de 20 levenspad thema's van de Mayakalender. 

Contact

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je graag leren hoe je de Mayakalender kunt gebruiken als persoonlijke tomtom voor jouw eigen leven? Neem dan contact met mij op voor een gratis kennismaking en readingsessie van 20 min.

 

>> Geboortemandala's