Tijdens een pionierstraining van Josje Feller  stelde een van mijn collega pioniers een bijzondere vraag aan mij.

 

Een brug tussen energie en materie

Zij had heel sterk het gevoel dat ik op een creatieve manier in staat was om een brug te slaan tussen energie en materie.

 

Unieke blauwdruk tekeningen

Zij vroeg mij of ik een intuïtieve krachtkaart wilde maken voor haar. Ik gaf mezelf over aan wat er door mij heen stroomde en dit was het resultaat.

Na afloop ontving ik van haar de volgende reactie:

 

''Gaaf dat je het bent aangegaan. Magisch hoe jij de kleuren van de regenboog kunt duiden. Je kunt mijn essentie, uniek in kleuren vangen. Dus mijn unieke Blauwdruk weergeven. Je potloden geven vorm aan wat jij doorkrijgt. Bijzonder wat het doet, ik voel mijn energie stromen en hart opengaan. Ik voel het en dat is met geen woorden uit te drukken.

Het is mijn energie flow zodra ik ernaar kijk gaat het stromen en voel ik hoe het in mijn buik en hart begint te gloeien. Mijn vonk als het ware aangestoken wordt. Mijn systeem zich herinnerd hoe mijn energie stroomt. Het is jouw deur. De deur van jouw essentie, jouw gave, jouw bron – jouw hemel die je hier brengt – de kleuren van de regenboog die ons aan onze essentie herinneren. En ja, dat is thuiskomen in onze kern.” 

Florence Stinis | Creatief ondernemer & innovator voor onderwijs en organisaties bij 2FLOW

 

Contact

Wil jij ook een intuïtieve kleurrijke krachtkaart laten maken op maat? Heb je een vraag over hoe dat precies gaat? Neem dan contact met mij op.

 

Jouw investering

De investering voor een intuitieve kleuren krachtkaart op maat is momenteel 47 euro (excl. 21% BTW).

 

Mayakennismaking >>