Mijn levenspad heeft de nodige uitdagingen met zich meegebracht. Gevoelens en emoties speelden hier een belangrijke rol bij en doen dat nog steeds.

Eerst wist ik niet goed hoe ik alles wat ik voelde een plek kon geven en wist ik niet beter dat ik heel goed kon tekenen. Totdat ik stapje voor stapje leerde wat expressie was.

 

Perfectionisme loslaten

Er ging een wereld van nieuwe mogelijkheden voor me open. Naast het tekenen naar de waarneming begon ik mezelf langzaam los te maken van een stukje perfectionisme.

Ik ging tekenen en schilderen vanuit mijn gevoel en intuïtie. Hieruit ontstonden kleurrijke tekeningen en schilderijen. Later is hier beeldhouwen bijgekomen. Ik ontdekte dat ik op deze manier mijn gevoelens en emoties een waardevolle plek kon geven. De reis die ik hierin aflegde heeft me naast vrijheid en avontuur ook heel veel persoonlijke groei en waardevolle inzichten opgeleverd. Alles bij elkaar genomen heeft dit mij voor een groot deel gevormd tot de persoon die ik nu ben.

 

Innerlijke schatkamer

Dit werk is inmiddels uitgegroeid tot één grote innerlijke schatkamer. Daar is het leven met de natuurlijke tijd van de Mayakalender bij gekomen. Ik vind het nog steeds fijn om hiermee bezig te zijn en op een intuïtieve manier te spelen en te experimenteren met verschillende kleuren, materialen en technieken. Daarnaast moedig ik ook graag anderen aan om tot hun eigen innerlijke schatkamer te komen. Niets moet, alles mag is inmiddels mijn motto geworden. Vrijheid staat bovenaan. Op je eigen manier ontdekken, spelen, leren en .. creeren.

Mijn intuïtieve reis zet zich voort waardoor inmiddels ook stapje voor stapje allerlei andere nieuwe dingen ontstaan.

 

Bianca Snip - 1966 | Rosmalen Noord Brabant - NL

 

Mijn achtergrond

Basisjaar Kunstzinnig Dynamisch Coachen - De Kleine Tiki Breda NL

Creatieve handvaardigheid & activiteitenbegeleiding - Stichting SCOPE Eindhoven NL

Basisjaar beeldhouwen ruimtelijke kunst - Academie voor Schone kunsten Arendonk BELGIË

Portret & model specialisatiejaar - Academie voor Schone kunsten Arendonk BELGIË

Hogere graad schilderkunst - Academie voor Schone kunsten Arendonk BELGIË

Reproduktietekenaar Opleiding - Grafisch Lyceum Eindhoven NL

 

Creatieve coaching >>