• Een laagdrempelige kans

  18 januari 2020

  Altijd een mooi en spannend moment als er gedrukte kaarten van je eigen werk binnenkomen. Ik was er nog niet aan toegekomen om dit moment vlak na het maken van mijn Nieuwjaarstekening voor 2020 te delen. Dus alsnog bij deze!

  En ik vind het de moeite waard om hier direct een mooie kans bij aan te bieden waarbij je de gelegenheid krijgt om op een laagdrempelige en persoonlijke manier kennis te maken met de Mayakalender.

  Tot eind jan. is het nl. mogelijk om voor een bedrag van 10 euro er achter te komen welke rode draad er voor jou centraal staat dit jaar. En belangrijker nog: wat je hiermee kan en wat je helpt om vooruit te komen.

  Heb je interesse voor een gratis kaart waar mijn Nieuwjaarstekening van 2020 op staat + een persoonlijke Maya nieuwjaarsreading? Tot eind jan. is dit dus mogelijk voor een bedrag van 10 euro.

  Stuur een bericht naar info@biancatekent.nl 🍀

  Lees meer >> | 0 Reacties | Reageer | 8 keer bekeken

 • Nieuwjaarsboodschap 2020

  4 januari 2020  Gelukkig zijn begint altijd bij jezelf en dankbaarheid verandert je leven in licht en liefde. Het is een waarheid als een koe.

  Woensdag 1 jan. 2020 is vanuit de Mayakalender gezien begonnen op de 4e dag van het wavespell van de Witte Hond. Het thema dat hierbij hoort is zelfliefde. Dit thema reist kollektief gezien het hele jaar met ons mee waardoor we energetisch hulp krijgen bij het bewust worden van hoe het staat met de liefde voor onszelf en waarin we precies nog kunnen veranderen, groeien en ontwikkelen. Om daar stappen in te zetten mag je alle moed bij elkaar rapen, op ontdekkingsreis gaan en uit je comfortzône komen. Hierbij met beide benen stevig op de grond staan, praktisch en realistisch blijven.

  Dat gegeven neem ik graag mee als intentie voor dit jaar. Om dit te verankeren heb ik deze tekening gemaakt waarbij ik me heb laten inspireren door het thema: Zelfliefde van het Witte Hond wavespell in de Mayakalender. Om alvast een beetje in de stemming te komen vertel ik HIER een sprookje dat tot stand is gekomen na het maken van deze tekening. Ben jij er ook bij?

  Een gezond & liefdevol 2020!

  Lees meer >> | 0 Reacties | Reageer | 228 keer bekeken