• Persoonlijke Nieuwjaarsreading

  18 januari 2020

  Altijd een mooi en spannend moment als er gedrukte kaarten van je eigen werk binnenkomen. Ik was er nog niet aan toegekomen om dit moment vlak na het maken van mijn Nieuwjaarstekening voor 2020 te delen. Dus alsnog bij deze!

  Jouw rode draad voor 2020

  In vervolg hierop vind ik het de moeite waard om je een mooie kans aan te bieden waarbij je de gelegenheid krijgt om op een persoonlijke en laagdrempelige manier kennis te maken met de Mayakalender.

  Tot eind jan. is het nl. mogelijk om voor een bedrag van 10 euro er achter te komen welke rode draad er voor jou centraal staat dit jaar. En belangrijker nog: wat je hiermee kan en wat je helpt om verder te groeien en vooruit te komen.

  Gratis kaart

  Heb je interesse voor een persoonlijke Nieuwjaarsreading en een gratis kaart waar mijn Nieuwjaarstekening van 2020 op staat? Tot eind jan. is dit mogelijk voor een bedrag van 10 euro.

  De kaarten zijn ook los verkrijgbaar voor 3 euro per stuk (excl. verzendkosten).

  Lees meer >> | 0 Reacties | Reageer | 44 keer bekeken

 • Nieuwjaarsboodschap 2020

  4 januari 2020  Gelukkig zijn begint altijd bij jezelf en dankbaarheid verandert je leven in licht en liefde. 

  Woensdag 1 jan. 2020 is vanuit de Mayakalender gezien begonnen op de 4e dag van het wavespell van de Witte Hond. Het thema dat hierbij hoort is zelfliefde. Dit thema reist kollektief gezien het hele jaar met ons mee waardoor we energetisch hulp krijgen bij het bewust worden van hoe het staat met de liefde voor onszelf en waarin we precies nog kunnen veranderen, groeien en ontwikkelen. Om daar stappen in te zetten mag je alle moed bij elkaar rapen, op ontdekkingsreis gaan en uit je comfortzône komen. Hierbij met beide benen stevig op de grond staan, praktisch en realistisch blijven.

  Dat gegeven neem ik graag mee als intentie voor dit jaar. Om dit te verankeren heb ik deze tekening gemaakt waarbij ik me heb laten inspireren door het thema: Zelfliefde van het Witte Hond wavespell in de Mayakalender.

  Een gezond & liefdevol 2020!

  Lees meer >> | 0 Reacties | Reageer | 307 keer bekeken